Susanne og Jørgen (Fredericia): Tusind tak for den pragtfulde festmusik I leverede til guldbryllupsfesten både under middagen og dansen. Vores gæster var meget begejstrede for jeres alsidige festmusik og den flotte sang. En sand fornøjelse for os alle, som vi håber at kunne gentage næste gang vi fejrer. Så ringer vi til jer igen.

Linda og Lars (Skjern): Hold da op hvor vi blev imponeret over jer. I kom med et humør der var helt fantastisk, og I har en evne til at fange stemningen og til at få den frem i gæsterne i en grad vi ikke har oplevet før. Gæsterne gav under hele festen udtryk for deres begejstring over jer. Rigtig mange kunne især lide jeres måde at spille på under middagen med både sang og instrumentale numre. I har virkelig været med til at gøre vores sølvbryllupsfest til noget særligt som vi vil huske i rigtig mange år fremover. 

Katrine og Søren (Give): Kære Gitte og Gemalen. I spillede til vores bryllup den 03. juni 2010 på Grønbjerg Hotel ved Give. Vil sige her 10 år senere tænker vi stadig tilbage på en super fest, hvor musikken bare var helt i top. Helt perfekt afstem både med sange og lydstyrke, så alle unge som gamle havde super god fest.

Anne-Grethe og Peter (Vejle Ø): Vi vil bare sige jer tusind tak for en total super oplevelse til min fødselsdagsfest. I gjorde det SÅ godt, og det var så dejligt at I med jeres dejlige musik og humør var med til at gøre festen SÅ god. Skulle vi igen komme i tanker om at holde fest, bliver det helt sikkert jer der igen står for musikken. Vores gæster har rost jer til skyerne. Håber vi ses igen.

Inger og Kenny (Vojens): Vi vil gerne sige jer mange gange 1000 tak for i lørdags. I var bare supergode med jeres sang og musik. I var med til at gøre vores fest til noget vi aldrig vil glemme. Vi har fået tilbagemeldinger fra samtlige gæster og alle er kommet med en stor ros til jer. Vi vil varmt anbefale jer til andre. 

Maibritt og Gert (Odense): Kære Gitte og Gemal, tusind tak for jeres flotte indsats til vores sølvbryllupsfest. Vi og gæsterne fik en fantastisk musikoplevelse og var imponerede over jeres gode sangstemmer og musikvalg. Det var helt perfekt!   

Susanne og Per (Vejle Ø): Det var en fantastisk aften for os. Alle vores gæster har rost jer meget. Det var noget fantastisk musik I spillede både under middagen og til dansen bagefter. I vil få de varmeste anbefalinger herfra og fra vores gæster.

Gitte og Jan (Esbjerg): Vi vil gerne sige mange tak for rigtig god musik og sang. I har været med til at gøre vores sølvbryllupsfest til en uforglemmelig dag. Vi har fået rigtig mange tilkendegivelser fra venner og familie, om at det er det bedste musik de har hørt længe. 

Bente og Erik (Århus): Vi vil bare sige at vi og vores gæster var ovenud begejstrede for jeres indsats ved vores sølvbryllupsfest. Skøn dinnermusik og dejligt at opleve vores gæster danse på livet løs til jeres pragtfulde dansemusik. I får vores varmeste anbefalinger. Håber vi snart ses igen :-)

Bo (Egtved): Hold op hvor var det godt! jeg har været til mange fester i forsamlingshuse igennem mit liv. Man har altid taget til takke med middelmådige spillemænd og har ikke troet der fandtes andet. Det der blev leveret i går til min mors og hendes kærestes 60 års fødselsdag var på et helt andet plan! Der blev taget højde for lokalets størrelse og lydstyrken imens der blev spist, og så ellers givet gas efter maden. Det var helt perfekt! God musik sætter bare rammerne for en god fest, og det må man sige blev leveret med god stil.

Conni og Kaj (Vejle): Tak for jeres musik til vores guldbryllupsfest på Sinatur Haraldskær. Vi synes I lavede en fin performance med fin dinnermusik og godt gang i den musik til den efterfølgende dans. Vi hilser hermed fra vores gæster, som også syntes I gjorde det fint. I leverede det I havde lovet - Godt gået!!

Kristine og Christian (Ringkjøbing): Dette bare for at sige tak for fantastisk god musik der var perfekt afstemt til både spisning og dansen til min 60 års fødselsdag. Tusind tak for jeres flotte indsats.

Laila og Henrik (Kolding): Vil blot sige tusind tak for den fantastisk dejlige festmusik I spillede til vores sølvbryllup. Vi og gæsterne nød jeres musik og sang under middagen i fulde drag og håber ikke I var trætte af vores glædesråb ude på dansegulvet :) Endnu engang tusind tak for en skøn aften vi vil mindes med glæde. Håber vi ses igen inden længe.

Margit og Eskild (Gråsten): Vi siger stor tak for jeres underholdning til Margit's fødselsdag. Det gjorde I bare godt, og super under spisningen og sangene. 

Poul (Børkop): Endnu engang tak for fantastisk god musik til festen. Både gamle og unge, og os midt imellem, syntes det var rigtig godt.

Grethe og Flemming (Struer): Sådan! I gjorde det fantastisk godt. Telefonerne har kimet om hvor gode I har været. I er blevet verdensberømte i Vestjylland, og det er ikke så ringe endda. Vi takker for en rigtig dejlig dag, og for at I var så gode til at binde festen sammen.

Allan og Mette (Odense): Super! Hvor er I bare gode til at synge og spille. Vi var ærlig talt lidt nervøse ved at bestille musikere via nettet, men I indfriede absolut vores forventninger. Dejligst at I både sang og spillede under middagen. Det høres ellers sjældent til fester. Vi kontakter jer næste gang vi holder fest.

Werner og Anita (Aabenrå): Min kone og min hjerteligste tak for jeres musiske indsats under vores guldbryllupsfest i Knapp udi Stollig. I har leveret musik og underholdning af høj klasse til vores og alle gæsters uddelte begejstring. I kan jeres metier. 

Jette og Erik (Røde Kro): Vi vil meget gerne sige tusind tusind tak for at I var med til at gøre vores sølvbryllup til en helt fantastisk fest. I var bare helt fantastiske. Man kan kun blive i godt humør og feststemt når I spiller. Alle vores gæster var vildt imponerede over jer. Hvor var det bare dejligt når man så på jer, så havde I begge et kæmpesmil på læberne. Vi vil klart anbefale jer.

Dansk Landbrugsmuseum (Auning): Rigtig mange gange tak for en fantastisk fest. Vi har fået rigtig mange meget positive tilkendegivelser fra gæsterne.

Pernille (Lynge Kro): Tak for en super dejlig fødselsdag med dejlig musik og sang, og masser af danseglade venner på gulvet.