Hej - Velkommen til Gitte og Gemalens festmusik. Vi er en spilleglad og rutineret duo, som med stor fornøjelse leverer festmusik til alle slags fester og events overalt i landet. Vi har et stort og populært repertoire som vi tilpasser hver fest, og har ry for at levere veludført festmusik til god pris! I eller du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud!

Vi kan kontaktes på tlf. nr. 28685642 eller via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Under middagen serverer vi elegant og varieret dinnermusik med kendte sange, duetter, samt instrumentale evergreens, som skaber en hyggelig feststemning. Lydstyrken er altid behagelig, så alle i festsalen kan tale uforstyrret og nyde festen. Vi akkompagner og synger også for til bordsangene.         

Den efterfølgende dansemusik udføres med en spilleglæde der hurtigt får de danseglade gæster ud på dansegulvet. Repertoiret er festligt og meget alsidigt, så alle kan få sig en svingom eller to, og der er ingen slinger i valsen :-)

Kort sagt - I får god musik i salen når I fester med Gitte og Gemalen!

Se anmeldelser fra vores kunder